Windows 11 Home upgraden naar Windows 11 Pro met een retail key

  1. Controleer of jouw pc voldoet aan de minimale systeemvereisten voor Windows 11 Pro. Dit omvat een 64-bits processor met minimaal 1 GHz kloksnelheid, 4 GB RAM en 64 GB opslagruimte.
  2. Schaf de licentie aan via Licentiepromo.be
  3. Maak een back-up van jouw belangrijke bestanden en documenten, voordat je begint met de upgrade.
  4. Open de Instellingen-app op jouw Windows 11 Home-pc door te klikken op het Startmenu en vervolgens op het tandwielpictogram (Instellingen) aan de linkerkant van het menu.
  5. Klik in de Instellingen-app op de categorie “Bijwerken en beveiliging” en selecteer vervolgens “Activering” in het linkerdeelvenster.
  6. Klik op de optie “Productcode wijzigen” onder de sectie “Productcode” aan de rechterkant van het venster.
  7. Voer de Windows 11 Pro-licentiesleutel in. Zorg ervoor dat je de sleutel nauwkeurig invoert en klik op de knop “Volgende”.
  8. Windows zal nu de licentiesleutel verifiëren en de upgrade naar Windows 11 Pro starten. Volg de aanwijzingen op het scherm om het upgradeproces te voltooien. Dit kan enige tijd duren, afhankelijk van de grootte van de update en de snelheid van jouw pc.
  9. Nadat de upgrade is voltooid, moet je jouw pc opnieuw opstarten om de wijzigingen door te voeren. Na het opnieuw opstarten zou je nu de functies van Windows 11 Pro moeten kunnen gebruiken.