Terugbetalingsbeleid

Al de softwareproducten waar wij licenties voor leveren kunnen worden gekocht en of gedownload op onze website en bij onze partners. Onze partners bieden gratis proefperioden aan, zodat u de producten gemakkelijk kunt evalueren voordat u een aankoopbeslissing neemt. De proefperiode helpt u het product te evalueren om ervoor te zorgen dat de software aan al uw gewenste behoeften voldoet voordat u een licentie aanschaft.

Bij de daadwerkelijke aankoop van software en goedkeuring na betaling wordt uw licentie voor verkoop geactiveerd. Na het ontvangen van de licentie hebt u geen recht op restituties of teruggaven. Dit komt omdat er geen enkele controle kan zijn of de licentie al dan niet gebruikt is of in de toekomst zal gebruikt worden en daarom is het herroepingsrecht hier niet van toepassing is zoals de wet ook voorziet.

Wij geven als extra service de links mee naar de software downloads. Deze links zijn links naar de software bij onze officiële partners en wij kunnen geen verantwoordelijkheid over de goede werking of correcte installatie op uw apparaat. Hierop kunnen wij dan ook geen garantie geven maar u kan hiervoor steeds terecht bij onze partners.

Wel geven wij 100% garantie op activatie. Als een productactiveringscode binnen de 30 dagen tijdens het activatieproces niet werkt (zowel telefonische als online) , neemt u contact met ons op via e-mail of onze contactpagina en ontvangt u een nieuwe activeringscode.