Affiliate

Ben je fan van onze producten en zie je kansen om Licentiepromo te promoten onder de bezoekers van je website, app, volgers op je socials, lezers van je blogs, in je beroepsveld of op een andere creatieve manier? Word affiliatie partner en verdien met ons mee!

Verdien tot 15% commissie voor iedere verkoop! Geld verdienen met het Licentiepromo affiliate partnerprogramma is heel eenvoudig. Je verwijst simpelweg jouw bezoekers door naar Licentiepromo.

Voor iedere bezoeker die een aankoop doet ontvang je standaard 15% commissie (op de totale bestelwaarde).

Schrijf u nu in via Grow/Tradedoubler en begin vandaag nog geld te verdienen : LicentiePromo : Legale en levenslange Microsoft Licenties – Tradedoubler

 

Partner/Doorverkoper

Al jaren is Licentiepromo de aangewezen bron voor doorverkopers in de Benelux.  Bent u zelf een doorverkoper (computerwinkel, IT partner, reparateur, softwarewebsite, andere) neem dan contact met ons op via email [email protected]. Beschrijf uw bedrijf en hoe u zelf het partnership wenst in te vullen en de verwachte aantallen licenties per maand die u nodig heeft. Dan maken wij voor u een aanbod op maat zodat u steeds een hele mooie marge kan maken bij uw eindklanten.